Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Nils Politt Rijdt op een Specialized afgemonteerd met Shimano en Roval wielen. Bekijk hier de Specialized teambike van BORA - HANSGROHE.

De Specialized S-Works Tarmac SL7 van Nils Politt

Valerio Conti Rijdt op een Colnago afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen. Bekijk hier de Colnago teambike van UAE TEAM EMIRATES.

De Colnago V3RS van Valerio Conti

Geoffrey Bouchard Rijdt op een BMC afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen. Bekijk hier de BMC teambike van AG2R CITROEN TEAM.

De BMC Teammachine SLR01 van Geoffrey Bouchard

Mikel Nieve Iturralde Rijdt op een Bianchi afgemonteerd met Shimano en Vision wielen. Bekijk hier de Bianchi teambike van TEAM BIKEEXCHANGE.

De Bianchi Specialissima van Mikel Nieve Iturralde

Théo Delacroix Rijdt op een Cube afgemonteerd met Shimano en NEWMEN wielen. Bekijk hier de Cube teambike van INTERMARCHÉ - WANTY - GOBERT MATÉRIAUX.

De Cube LITENING C:68X van Théo Delacroix

Pagina 1 van 159