Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Cyril Gautier Rijdt op een KTM afgemonteerd met Shimano en DT Swiss wielen. Bekijk hier de KTM teambike van B&B HOTELS P/B KTM.

De KTM Revelator van Cyril Gautier

David Gaudu Rijdt op een Lapierre afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Lapierre teambike van GROUPAMA - FDJ.

De Lapierre Xelius LS van David Gaudu

Mikkel Honoré Rijdt op een Specialized afgemonteerd met Shimano en Roval wielen. Bekijk hier de Specialized teambike van DECEUNINCK - QUICK-STEP.

De Specialized S-Works Tarmac SL7 van Mikkel Honoré

Chris Harper Rijdt op een Cervélo afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Cervélo teambike van JUMBO-VISMA.

De Cervélo S5 van Chris Harper

Théo Delacroix Rijdt op een Cube afgemonteerd met Shimano en NEWMEN wielen. Bekijk hier de Cube teambike van INTERMARCHÉ - WANTY - GOBERT MATÉRIAUX.

De Cube LITENING C:68X van Théo Delacroix

Pagina 1 van 159