Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Marlen Reusser Rijdt op een Cipollini afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen. Bekijk hier de Cipollini teambike van ALE' BTC LJUBLJANA (WMN).

De Cipollini NK1K van Marlen Reusser

Antonio Pedrero Rijdt op een Canyon afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van MOVISTAR TEAM.

De Canyon Aeroad CFR van Antonio Pedrero

Miles Scotson Rijdt op een Lapierre afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Lapierre teambike van GROUPAMA - FDJ.

De Lapierre Xelius LS van Miles Scotson

Senne Leysen Rijdt op een Canyon afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van ALPECIN-FENIX.

De Canyon Aeroad CFR van Senne Leysen

Hermann Pernsteiner Rijdt op een Merida afgemonteerd met Shimano en Vision wielen. Bekijk hier de Merida teambike van BAHRAIN VICTORIOUS.

De Merida Reacto van Hermann Pernsteiner

Pagina 1 van 159