Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Chloe Dygert Rijdt op een Canyon afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van CANYON//SRAM RACING (WMN).

De Canyon Aeroad CFR van Chloe Dygert

Antonio Pedrero Rijdt op een Canyon afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van MOVISTAR TEAM.

De Canyon Aeroad CFR van Antonio Pedrero

Pavel Sivakov Rijdt op een Pinarello afgemonteerd met Shimano en Princeton/Shimano wielen. Bekijk hier de Pinarello teambike van INEOS GRENADIERS.

De Pinarello Dogma F12 van Pavel Sivakov

Julien Simon Rijdt op een Wilier afgemonteerd met Shimano en Ursus wielen. Bekijk hier de Wilier teambike van TOTAL DIRECT ENERGIE.

De Wilier Filante SLR van Julien Simon

Jeremy Bellicaud Rijdt op een Cube afgemonteerd met Shimano en NEWMEN wielen. Bekijk hier de Cube teambike van INTERMARCHÉ - WANTY - GOBERT MATÉRIAUX.

De Cube LITENING C:68X van Jeremy Bellicaud

Pagina 1 van 159