Fietsen van alle bekende wielerprofs

Fietsen van alle bekende wielerprofs (794)

Bekijk hier op welke teamfiets de wielerprofs rijden. Bekijk het merk en type van het frame van hun teamfiets en met welke onderdelen hun fiets is uitgerust. Bij voorbeeld Shimano, Sram of Campagnolo. Filter hier op merk, type, onderdelen, wielen en nog meer. En bekijk zo de fietsen van jouw favoriete wielrenner. We hebben alle UCI Worldtour fietsen voor mannen en vrouwen op een rij gezet en ook nog diverse ProTour ploegen meegenomen. 

Tosh Van Der Sande Rijdt op een Ridley afgemonteerd met Campagnolo en Campagnolo wielen. Bekijk hier de Ridley teambike van LOTTO SOUDAL.

De Ridley Noah Fast van Tosh Van Der Sande

Sean Bennett Rijdt op een BMC afgemonteerd met Shimano met Ceramic Speed en Hunt wielen. Bekijk hier de BMC teambike van TEAM QHUBEKA ASSOS.

De BMC Teammachine SLR01 van Sean Bennett

Alice Barnes Rijdt op een Canyon afgemonteerd met SRAM en Zipp wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van CANYON//SRAM RACING (WMN).

De Canyon Aeroad CFR van Alice Barnes

Clément Russo Rijdt op een Canyon afgemonteerd met Shimano en Shimano wielen. Bekijk hier de Canyon teambike van TEAM ARKEA - SAMSIC.

De Canyon Aeroad CFR van Clément Russo

Merhawi Kudus Rijdt op een Wilier afgemonteerd met Shimano en Corima wielen. Bekijk hier de Wilier teambike van ASTANA - PREMIER TECH.

De Wilier Filante SLR van Merhawi Kudus

Pagina 1 van 159