Disclaimer

Geschreven door Administrator

Regels van ons reactieformulier bij de artikelen:

Je verklaart geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of andere inhoud te plaatsen, die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "BellaBici.nl" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "BellaBici.nl" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. BellaBici.nl is niet verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van "BellaBici.nl". Als je wel gebruik blijft maken van "BellaBici.nl", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen. 

Doel Bellabici

Bellabici is een vergelijkingssite van fietsmateriaal, gemaakt door een hobbyist, voor hobbyisten. Content wordt verkregen door eigen kennis en ervaring, door te lezen en het nieuws te volgen. Vele foto's zijn in eigen beheer of afkomstig van Wikimedia Commons en wordt onder bronvermelding gedaan. Andere zijn met als doel het publiek te informeren overgenomen van de officiele merkensites. Mocht iemand ondanks onze zorgvuldigheid van mening zijn dat fotorechten geschonden worden, informeer ons dan door middel van een mailtje. Wij zullen dan de foto verwijderen.

Categorie: